egetræ brænde robinie træ
 
 
Forside Erhverv Dongsted Design Kontakt Butik Online shop
 
BRÆNDSEL
Nyhedsbrev
Pejsebrænde
- Pejsebrænde oversigt
- Pejsebrænde Ask
- Brænde Avnbøg
- Brænde Birk
- Brænde Rødel
- Pejsebrænde Løv
- Pejsebrænde Bøg
- Pejsebrænde Eg
Ovntørret brænde
Briketter
Træpiller
HUS & HAVE
Granit Produkter
Højbede
Pæle og Hegn
Robinia
Spagnum
Egetræ
Træ
Møbler

Brænde


Nyhed - online betaling


I forbindelse med at vi har opdateret vores design, har vi også fået en shop, hvor du kan betale med bla. dankort. Betalingen foregår naturligvis på en sikker krypteret side.

Vi kan også tilbyde engrossalg af brænde, pejsebrænde og træbriketter. Vi sælger engros til webshops, byggemarkeder og andre som kunne være interesseret. Da vi selv importere vores biobrændsel kan vi tilbyde gode priser både engros og direkte til private.
jo større mængder du køber jo større rabat kan vi tilbyde.

Brug menupunktet Online shop, eller klik på link: Brændesalg - Priser brænde træbriketter og træpiller, billigt brænde.Bio brændsel

Pejsebrænde, træbriketter og træpiller


Køb brand billigt brænde hos Dongsted, og få det leveret til døren.
Vi har altid et stort udvalg af brændsel. Indenfor pejsebrænde ligger vi som regel inde med brænde ask, brænde blandet løv, brænde bøg og birkebrænde. Desuden har vi altid ovntørret brænde på lager, vi anbefaler ovntørret brænde ask som er tørt brænde i en meget høj kvalitet. Vores udvalg af briketter varierer lidt, men vi har altid de mest almindelige samt nogle som brænder natten over. Og så importerer og tester vi selv vores træpiller.
Se vores priser for levering i/på Jylland, Fyn og Sjælland.

Dongsted forhandler også tilbehør for brænde - kig i vores online shop, og hvis det du søger ikke står der, så har vi det sikkert alligevel. Ring eller skriv en mail til os.

Billig pejsebrænde
Pejsebrænde
Billige træbriketter
Træbriketter
Billige træpiller
Træpiller


Hus & have

Granit, spagnum og pæle

Granit brosten
Spagnum fin/grov
Hegnspæle robinie

Vi har de fleste granitprodukter der findes på markedet - chaussesten, brosten, kantsten, granitskærver osv., og vi forsøger hele tiden at finde de billigste leverandører.

Alt godt til haven - det gælder også spagnum, klyner og biotop, når du skal have det bedste til dine blomster og planter i haven.

Vi har stort produkt program indenfor pæle og hegn. Pæle og hegn kan tilbydes både til private, kommuner og erhverv. Vi har både de billige og dem der holder længst, såsom f.eks. robinie pæle.

Hvis du ikke finder produktet og prisen i vores shop, så ring eller skriv og få et tilbud.Egetræ - Eg

Hegn, Hegnspæle, Tømmer, Stolper, Sveller, Pæle Egeplanker Egetømmer

Egetræ

Læs om brug af egetræ og eg
Egetræ - Træ til ude
Træet der holder.

Højbede i egetræ

Flotte holdbare højbede fremstillet af det flotteste egetræ. Eg er bedst til produkter med direkte jordkontakt
Egetræ materiale til højbede.
Byg selv dit højbed i eg.

Stolper egetræ

Stolper i egetræ mange forskellige egetræsstolper tilbydes til hurtig levering. få tilbud på egetræsstolper.
Stolper til hegn og havebede
Egetræsstolper til legepladser

Egetømmer
Tømmer eg

Egetømmer egetræstømmer tømmer af eg
Kraftigt egetræ - Egetømmer
Tømmer eg

Egeplanker egetræsplanker

Køb egeplanker - pris egetræsplanker
Alt i egeplanker
Egetræsplanker til plankebordeEg er rigtigt godt til alle udendørsprodukter. Egetræ har´i flere hundrede år været brugt til at bygge huse og skibe og mange af de bygninger der blev opført i egetræ dengang, står stadigvæk den dag i dag. Dette er efter vores mening den bedste målestok for hvilket materiale som er bedst til udendørs produkter med direkte jordkontakt.
Bindingsværk i Bindingsværkhuse er næsten altid lavet af egetræ i stor størrelse kaldet egetømmer.
Egetræ bruges med fordel til hegn og hegnspæle. Også havens bede som foreksempel højbede og mistbænke kan med fordel fremstilles i planker af Eg.
Det er også blevet meget populært at fremstille plankeborde i egetræsplanker. Vi har egeplanker i mange
tykkelser og bredder til plankeborde, bordplader eller andre former for møbler.
Klik på et af ovenstående link og få inspiration til dit næste haveprojekt.

Hvis du har brug for et specielt produkt fremstillet i ege træ, så ring eller skriv og få et tilbud, selvom produktet ikke lige fremgår af vores webside, så kan vi ofte skaffe det til dig.Robinia - Robinie træ

Pæle, Stolper, kantafgrænsning, espalier, pergola, hegnspæle alt i Robiniatræ

Robinia

Robinia kan bruges til pæle, stolper og brædder udendørs
Robinia træ - Velegnet til
udendørsprodukter.

Robinia højbede

stærke flotte robinia højbede til haven
Højbede der holder år efter år.
Robinia højbede til luksushaven

Robinia pæle

Hegnspæle robinie
Pæle til dyrehegn og andre hegn,
legepladser, bede og sandkasser

Vi kan tilbyde et af Danmarks største udvalg af produkter udført i robiniatræ. Robiniatræ er stærkt som konstruktionsmateriale i produkter der har direkte vand og/eller jordkontakt i længere tid, da træet er imprægneret fra naturensside, hvilket gør robinia til et stærk miljørigtigt alternativ til trykimprægneret træ.
Robinia er ofte anvendt til badebroer, kantsikring af åer og vandløb, hegn og hegnspæle samt andre pæle og stolper. Foreksempel højbede, espalier og pergolakonstruktioner.

Pæle og hegn kan bruges både til privat og erhverv.

Vi kan tilbyde et af Danmarks største udvalg af Robinia produkter, robinia træ er yderst velegnet til hegn,
hegnspæle og andre typer pæle og stolper, hvor man har brug for lang holdbarhed mod råd.

Robinie træ anvendes i større og større udstrækning også som materiale til legepladser som
for eksempel gyngestativer og legehuse, især de dele som er i jordkontakt, bruges robinie træ.

Hvis du ikke finder produktet og prisen i vores shop, så ring eller skriv og få et tilbud.Dongsted


Dongsted ApS arbejder indenfor følgende forretningsområder:
 • Software udvikling med relation til internethandel.
 • Rådgivning om Søgemaskineoptimering og markedsføring på internettet.
 • Import- og handelsvirksomhed
 • Rådgivning om handel i Asien og Østeuropa. Herunder hjælp til Sourcing
 • Internethandel
 • Portaldrift

 • Billige træbriketter kan du altid være sikker på at finde hos Dongsted.dk til den bedste pris på nettet. Der er forskellige slags billige træbriketter at vælge mellem; der er firkantede træbriketter på palle og cylinder formet billige træbriketter du kan holde varmen med!

  Så hvis du leder efter billige træbriketter, er dongsted.dk det bedste sted at købe dem. Vi leverer dine billige træbriketter lige til døren, så behøver du ikke spekulere over, hvordan du skal få transporteret de mange kilo træbriketter hjem til dig selv. Billige træbriketter med høj brændværdi, leveret lige til døren.

  Få et godt tilbud på: Træbriketter

  Kvalitets træpiller
  Vi kan også tilbyde levering af kvalitets træpiller leveret lige til din dør. Vi importerer selv de fleste af vores træpiller. Vi kan levere flere forskellige typer træpiller alt efter hvad dit behov er. Hvilken type træpiller man foretrækker afhænger af mange ting, foreksempel er der nogen, som ønsker meget rene træpiller så de slipper for at fjerne aske så ofte, mens andre hellere vil have en lidt billigere træpille. Hvis man har et rigtigt godt træpillefyr kan man som oftes købe meget billige træpiller, da fyret kan køre med stort set det hel.
  Vi er leveringsdygtige i stort set alle typer træpiller, til de rigtige priser.
  Til almindelige stokerfyr eller træpillebrændere anbefaler vi træpiller i sække med lavt askeindhold. Til brug som strøelse som foreksempel til heste kan man sagtens vælge billige træpiller med lidt højere askeindhold

  Står du og skal bruge brænde træpiller briketter eller andre former for biobrændsel, så er Dongsted det rigtige sted at handle. Vi importerer selv det meste af vores træbriketter briketter pejsebrænde træpiller og brænde, så når du handler med os så er der ingen fordyrende mellemled. Vi har vores produkter delt ud på flere websider for at give et bedre overblik og nemmere kunne uddybe de tilhørende produkt beskrivelser.
  Træbriketter i poser, leveret på palle er det nemmeste at håndtere.

  Brænde og pejsebrænde
  Vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af billigt brænde til brug i pejse og brændeovne eller andre formål. Vi fører alle de mest almindelige typer brænde, som ask, bøg, eg og blandet løv. Vi leverer både brænde der er ovntørret og lufttørret, samt nyskovet brænde hvis det ønskes.
  Skal du bruge tørt brænde med så lav restfugtighed som muligt skal du vælge ovntørret pejsebrænde. I alt beskedenhed vil vi betegne os selv som eksperter i brændesalg. Vi var en af de første brænde importører i Danmark, der kunne tilbyde online handel af brænde og træbriketter samt sikker dankortbetaling. For at salg af brænde kan gøres optimalt, til gavn for såvel vores kunder som os selv, kræver det et godt produkt kendskab og en lille organisation, således omkostninger er så lave som muligt, kun på denne måde kan vi tilbyde billig brænde, billige træpiller og billige træbriketter i en høj kvalitet. Billig brænde, er brænde, hvor man får høj brændværdi for få penge. Ønsker du flere oplysninger om brænde, kan du følge linket her eller du kan finde en masse information om brænde og fyring med træbrændsel her på siden.  Vi kan tilbyde alt i ovntørret brænde, billige træpiller, træbriketter, pejsebrænde og briketter
  Køb brænde træpiller træbriketter online.

  Få pris egetræ, egetømmer og egetræs planker.
  Egetræ Egetømmer Egeplanker og Egetræs planker

  Siteindex Copyright © 2008 Dongsted.dk
  Alle rettigheder forbeholdes Dongsted ApS