egetræ brænde robinie træ
 
 
Forside Erhverv Dongsted Design Kontakt Butik Online shop
 
BRÆNDSEL
Nyhedsbrev
Pejsebrænde
Ovntørret brænde
Briketter
Træpiller
HUS & HAVE
Granit Produkter
Højbede
Pæle og Hegn
Robinia
Spagnum
Egetræ
Træ
Møbler

HøjbedeHøjbede er flotte bede som gør det lettere, at passe sine grøntsager og krydderurter. Mange vælger også at have deres blomster i højbede i stedet for blomsterkrukker, krukker er velegnet når man har tænkt sig at have mindre mængder blomster, men har man brug for blomster bede i mellemstor størrelse er høj bede meget velegnet. Højbede findes i mange forskellige udformninger og materialer. De mest almindelige højbede er fremstillet af en eller anden form for træ, men der findes også højbede fremstillet i mange andre materialer. Højbede i stål er begyndt at vinde frem, men også højbede udført i en eller enden form for sten er meget udbredt. Tidligere brugte mange almindelige sten til højbede, dette materiale er begyndt at vinde frem igen, da mange foretrækker naturens eget udseende. Mange tænker mere og mere på at være miljørigtig, derfor vælges oftere og oftere naturens egne materialer til fremstilling af højbede. Husk det er vigtigt at dine højbede ikke behandles med giftige stoffer som kan optages af dine grøntsager og senere optages i din krop. Ydermere skal højbede helst være fremstillet af langtidsholdbare materialer, indenfor træ er robinia træ og egetræ meget udbredt til fremstilling af højbede, både egetræ og robinia højbede kan stå flere år uden at rådne.
I nogle tilfælde kan højbede af egetræ og robiniatræ, holde i helt op til 30 år.

Fordele og ulemper ved forskellige højbedstyper:

Højbede i Robinie træ
Robinie træ er meget velegnet til højbede, da robinie har meget lang holdbarhed ved jordkontakt inden det begynder at rådne.

Højbede i Ege træ
Egetræ er også meget velegnet til at bygge et højbed af, da det ligesom Robiniatræ har meget stor modstandsdygtighed overfor råd og da egetræ er noget billigere end robiniatræ, så er egetræ tæt på at være den mest velegnet træsort til fremstilling af højbede.

Højbede i stål rustent

Højbede i stål galvaniseret

Højbede i natursten

Højbede i belægningssten
Belægningssten og mindre fliser giver mulighed for at bygge et højbed med meget specielle former. ved brug af belægningsten kan dine højbede blive både 4 6 eller 8-kantet eller du kan vælge at lave dem runde, der er næsten ingen begrænsninger.

Højbede i mursten og andre sten

Højbede af hele træstammer.
Fordelen ved et højbed fremstillet af hele træstammer er at det kan udformes næsten som man ønsker.
Stammerne skæres blot i den ønskede længde og hjørner tilpasses ( saves i smig ) således man får en fin samling. Ved at til save stammer kan man frembringe højbede der er firkantet, sekskantet eller 8 kantet,
eller næsten, hvilken anden facon man ønsker.

Højbede af pallerammer
Har du brug for et MEGET BILLIGT højbed, så er et højbed fremstillet af pallerammer lige noget for dig. Du kan bruge både nye og gamle paller rammer. Det nemmeste er at tage en palle og sætte rammerne på.


HøjbedeSe priserne i vores online shop:

Vi har endnu ikke priser klar på højbede, i vores online shop, men send en mail til højbede, så vil vi sende et tilbud direkte til dig.


Andre produkter til haven:


Øvrige produkter: pejsebrænde løv, pejsebrænde bøg, pejsebrænde egVi kan tilbyde alt i ovntørret brænde, billige træpiller, træbriketter, pejsebrænde og briketter
Køb brænde træpiller træbriketter online.

Få pris egetræ, egetømmer og egetræs planker.
Egetræ Egetømmer Egeplanker og Egetræs planker

Siteindex Copyright © 2008 Dongsted.dk
Alle rettigheder forbeholdes Dongsted ApS